sunnuntai 6. kesäkuuta 2021

Vielä kerran


Salama on tehnyt kevään aikana retkiään ja esitellyt treeneissä parempaa pätkää kuin koskaan. Liikkunut ilolla, vaivattomasti ja ylipäätään hyvin myös muidenkin kuin itseni mielestä. Ajateltiin, että mitäpä jos koitettaisiin vielä kerran näitä kisahommiakin: Siispä tuttu stunttikuski selkään ja auto kohti kisaharjoituksia ja Kotimäkeä.
 

En nyt odota, että tämä hevonen kiipeäisi kuuhun puolestani, mutta oli vaihteeksi aika hyvä pudotus maanpinnalle tämä reissu. Verkka meni hyvin, heppa liikkui ihan kivasti, eikä edes riehunut (!).


Vaan mitä tapahtuu valkoisten aitojen sisälle siirryttäessä? Täydellinen jäätyminen, kokovartalokipsi, totaalinen jumiutuminen... Kauhu hevosen päässä kasvaa suuremmaksi kuin kukaan uskookaan. 



Se siis siitä. Olkoon vaikka näyttelymarsu, eiköhän tämän lajin osalta hevosen mielipide ole tullut selväksi. Harmi, koska halutessaan Hra Harmas olisi ihan näyttävä peli.

2 kommenttia:

  1. Täällähän tulikin tutun näköinen ratsukko vastaan, olin hoitajana/kuvaajana sinne rautiaalle pv:lle, joka meni teidän jälkeen samassa luokassa toisena lähtijänä. :) Kivan näköinen hevonen on kyllä! Ja tosi hyvä nyt tällainen tapahtuma, jossa sai ratsastaa rauhassa eikä tarvinnut heti olla valmis suoritukseen. Harmi, että se jännittyi aitojen sisälle päästessään. Tuomaripäätykö sitä jännitti vai mikä? Olin omalla hepallani meidän ekoissa kisoissa Kotimäessä reilu vuosi sitten ja se oli varsinkin niistä A-päädyn punaisista rakennuksista silloin jännittynyt. Hanna/Kuolaintuella.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, maailma on pieni! :D Tapahtuma oli tosi kiva, näitä toivoisi lisää!
      Salama on tehnyt tämän saman homman jo monta kertaa vuosia sitten, nyt se on järkevöitynyt noin yleisesti melko paljon ja kisoista on ollut useampi vuosi väliä. Ajateltiin, ettei enää jäätyisi noin pahasti, mutta ei auttanut... Hypätä hän haluaisi, mutta minkäs teet, kun näillä jaloilla ei voi. :D

      Poista