lauantai 5. kesäkuuta 2021

Säteen klinikkareissu


Maanantaina käytiin tutkimassa Säteen takajalan tilannetta. Vamman toteamisesta on nyt noin 6 kk.


Frouva on ollut viime ajat hyväntuulinen ja kiva ratsastaa, menohaluja on piisannut. Vammakohta on välillä ollut lämmin ja välillä ei. Olen toki kylmännyt sitä ahkerasti edelleen päivittäin. Ultra näytti ihan hyvältä: Turvotus on pysynyt poissa ja hankoside mahtuu taas omaan koloonsa, mutta selvät harventumamuutokset löytyvät vielä. Luustomuutokset ovat rauhoittuneet hyvin eli sääressä näkyi yksi skraadu aiemman usean jäljiltä. Kinttu lääkittiin kortisonilla ja tämän viikon Säde on saanut vain olla. Aiemmin oleminen ei ole tuottanut sille juurikaan tuskaa, mutta tällä erää virtaa on kerääntynyt kummasti. Samalla reissulla Säde kengitettiin. Taakse koitettiin nyt laittaa vähän levikettä ulkoreunalle, jospa siitä saisi paremmin tukea.

Kävely jatkuu rajattomasti nyt pari kuukautta. Tuli käski lähteä vahvistamaan takaosaa ja siitä neuvosta otamme vaarin oitis, kun tästä taas liikkeelle päästään. Hitaasti, mutta varmasti tästä varmaan selvitään.


Niin juu - viikon päästä ollaan Säteenkin kanssa taas jännän äärellä. Risto lähtee valjakkokisoihin ja Säde pääsee mukaan. Olen niin kaukana mukavuusalueelta, kun ilmoitin senkin harjoitusluokkaan mukaan! Haavenani on ollut päästä ajamaan valjakkovehkeillä Säteellä, mutta nyt tällä kertaa mennään vain katsomaan vierestä. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti