keskiviikko 20. marraskuuta 2019

Pelkkää lovee


Me olemme matkalla näytöstä myös käyttöön eli Julishka 2v. on käynyt syksyn aikana eskariaan epäsäännöllisen säännöllisesti ja on osoittanut olevansa mallioppilas tässäkin lajissa. :)


Kesällä opetin ponin ensin juoksutukseen liinassa ja siihen lisäsin pian toisen ohjan. Siitä sitten jatkettiin luontevasti ohjasajoon, jossa työskennellään sekä suoralla että ympyrällä. Avustajaa ei tarvittu, koska ponioppilas oli niin pro.

Liskon ekat omat suitset ja kuolaimet.
Nyt syksyllä koiteltiin valjaita. Sen jälkeen kuolaimia, jotka nekin olivat ihan peace of cake. Lötkö Nova-kuolain vaan ei ehkä sittenkään ole Liskolle hyvä, se saattaa kaivata jämäkämpää suukappaletta. Täytyy katsella, jos jostain löytyisi hieman muotoiltu ohut suorakuolain koossa 10,5cm.


Tänään käytiin ohjasajolenkillä valjakkovaljaiden kera ja luudanvarret käväisivät myös kyljessä näyttämässä aisojen paikkaa. Julishka suhtautui varsin kiinnostuneesti asiaan ja vaikuttaa olevan ihan okei tämän koko jutun suhteen.

Nyt otetaan muutama ohjasajokerta alle myös kuolainten kera ja sen jälkeen näytetään kärryjä perään ekaa kertaa. Ai että nuorten opetus on hauskaa, kun on fiksu ja kiva nuori poni tallissa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti