perjantai 2. elokuuta 2019

Klinikkareissu


Nukuin yön yli ja jäin näemmä henkiin. Hevoseni hirnui myös iloisesti aamulla, kun näyttäydyin heinäkassin ja kylmäyssuojan kanssa.

Elämä olikin hetken aikaa jo liian mukavaa ja turhan normaalia. 


Eilen oli sitten sellainen paskaa tuulettimessa-päivä, kun oikeassa etusessa todettiin ensin hankositeen yläkiinnityskohdan vamma. Tuli täytenä yllätyksenä, mutta selittää kaikki oireet, mitä heinäkuun aikana on epämääräisen kulkemisen kanssa koettu. 

Sen lisäksi satula todettiin epäsopivaksi (luultavasti liian leveä, uskooko joku?) ja kaviokuvissa oli hieman huomautettavaa, jonka vuoksi kengitystä hieman fiksailtiin vielä ja alle lisättiin pehmustetta pohjallisen kanssa.

Hankkari sai kuitenkin hyvän ennusteen (en usko, ennen kuin itse näen) ja kävellä saa heti pieniä pätkiä. Tarhata saa myös normaalisti, eli sinänsä Salkkulin litteä maapallo ei mene liikaa nyt sekaisin. Kinttu ultrataan ja kavio kuvataan kuukauden päästä seuraavan kerran.


Kuinka pitää Salkkuli pitkään hiljaa: Rapsuta korvaa.

6 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta!!! Pitkiä hermoja ja pikaista paranemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetän terkut Salamalle. Mulla meni kolme päivää toipua - suoraan sanottuna - vitutuksesta. Ehkä tämä tästä... Taas.

   Poista
 2. Sama kuin edelliseltä, että ei VOI OLLA TOTTA. Aivan on kuin Salama olisi syntynyt kaikkien epäonnen tähtien alla, ihan uskomatonta. Tsemppiä paljon! Kerrothan taas miten toipuminen etenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä. :( Tällä kertaa vamman syntymekanismi on ihan arvoitus. Keväällä se kolhi jalkojaan, kun riehui sairastarhasta, olisikohan siitä jäänyt sitten pientä kremppaa ja se "räjähti" nyt sitten käsiin... Mene ja tiedä. Kurjaa silti. :(

   Poista
 3. Voihan p...a! Oliko teillä ihan rutiinitarkastus klinikalla, missä vaiva löytyi vai menittekö sen takia/epäilyksen takia sinne?
  Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salkku muuttui kovin haluttomaksi liikkua parin viikon aikana. Tai oikeastaan vain laukka hävisi. Ravissa se kulki hyvin. Siitä heräsi kuitenkin epäilys, että nyt ei kaikki ole ehkä hyvin. Eikä ollutkaan. :/

   Poista