perjantai 28. kesäkuuta 2019

Kesäkuu puhelinkuvina


Ja vähän toukokuutakin. Tässä Oliver-pappa nautiskelemassa tuoreesta ruohosta toukokuun lopulla.


Salainen harrastukseni on kerätä puutarhaan tyhmiä patsaita. Tätä pelästyin itsekin, kun illalla tepastelin Herra Harakan ohi.


Julishka ja seitinohuet aamukännit. Pikkuriikkinen rauhoite oli pikkuprinsessalle vähän liikaa. Melkein tunnin verran sain pitää ponia pystyssä, kunnes virkosi.


Home sweet home. <3


Salama kengitettävänä. "Tyyppi grillaa mut elävältä ja sä typerä ihminen vain otat kuvan" tuumii Salama.


Salama varsansa kanssa päiväheinillä. Salaman varsavuosien jälkeen kukaan ei ole syönyt samasta kasasta mitään. Eli kuvassa on tapahtunut pieni ihme.


2.6. Julishka täytti virallisesti 2v.


Liskon kanssa piknikillä Kokemäessä 8.6. 


Julishka pääsi hetkeksi kesälaitumellekin, kuvassa hän on takimmainen musta.


Salama jäi siis Oliverin kanssa kahdestaan kotiin. Sydän särkyi.


Kentällä on harrastettu ahkerasti jumppaa ja keskitytty mm. laukannostoihin. Tässä Salaman lopputervehdys.


Sitten ns. sivistynyt poseeraus samasta aiheesta. 
Kentällä Salama on ollut vähän laiskanpulskea, menee tasan minkä pyydetään, mutta maastossa siitä on tullut varsinainen peto. Siis innokas menijä, joka pysyy kylläkin näpeissä. Tai no parin laukannoston jälkeen kontrolli on vähän niin ja näin, mutta hei, jos Salamalta kysytään, niin kyllähän se kontrolli löytyy. Nimittäin häneltä itseltään. xD


Kesäkuun puolivälissä "nautittiin" lentonäytöksestä. Neljä päivää hävittäjiä ja muita vastaavia to-del-la kovaäänisiä lentäviä juttuja. Salama tärisi ja hikoili kauhusta karsinassa korvatulppiensa ja äänieristävän huppunsa kanssa. Hevoselle, joka pelkää lentäviä asioita ja kovia ääniä, oli tuo viikonloppu ihan hirveä.


Hevoset ovat olleet nyt pääasiassa yötäpäivää ulkona. Iltapäivisin tai aamuisin, miten työvuorot nyt ovat menneet, ovat hevoset käyneet tallissa lepäämässä. Tässä Salama tallin ikkunassa vaatimassa ystävällisesti palvelua (= aamuheiniä) sunnuntaiaamuna klo 6.25.


Juhannus 2019 ft Helga. Juotiin oikein siiderit terdellä, ekan kerran tänä vuonna. Siis minä ja isäntä, kissa joi vettä. 


Samaan aikaan Salama sai vapauden tepastella koko pihassa vapaana. 


Salamakin osallistui grillaamiseen.


Työhevonen on työhevonen. Juhannuspäivänä palattiin sorvin ääreen. ;) 


Siirrettiin turvekasa sisälle. Nimenomaan monikossa.


Tässä omenapuussa on ties kuinka monennetta vuotta sinitiaisen pesä, siis tuolla haaran reiässä. Mokoma puu on myös Salaman lemppari, ihan parhaalla korkeudella tämä oksa.


Työt jatkuvat. Nyt aloitettiin pikkulaitsan harvennus. Haapaa ja pajua olisi yli oman tarpeen.


Sunnuntaiaamuna lähdettiin maastoon. Kaikki muut ilmoittautuivat palvelukseen, paitsi eräs suomenhevonen... Jos en tuntisi hevosta, saattaisin huolestua, mutta tässä tapauksessa ihan normisettiä. Klo 10 on aamupäiväuniaika ja näin on ollut koko Salaman iän. Stupid human, kun sopii tuollaisia maastojuttuja siihen aikaan. ;)


Keskiviikkona Lisko tuli kotiin seuraavaa näyttelyä varten. <3


"Iskä" on taas onnellinen, kun on oma purulelu varsa jälleen mestoilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti