tiistai 4. kesäkuuta 2019

203cm / 582kg eli -15cm


Sentti veks per viikko jatkuu. Nyt 4.6.2019 eli kolme kuukautta myöhemmin tehodieetin aloituksesta Salkun rinnanympäryksestä on kadonnut 15 senttiä! Tänään rinnanympärys oli 203cm. Tavoite (200cm) häämöttää jo lähellä!

Kuten jo aiemmassa postauksessa mainitsin, viime viikolla oli hampaiden raspaus. Suussa oli kaikki hyvin, pelkkää priimaa kerrankin. Sain paperin vasta myöhemmin ja siinä lihavuusluokitukseksi Salkkuli sai 4-. Koitetaan jatkaa samaa rataa. ;)

Täällä on jotain ylimääräistä.. Rimpula livahti väärälle puolelle aitaa. 8)







Kuvissa Elina ja Salama jumppailemassa 4.6.2019.

PS. Tulossa juttua slow feeding-jutuista (kuinka mieheni menetti yöunensa ja mitä tapahtui heinäpallolle), traikkuprojektista ja mitä vielä, Julishka on ilmoitettu pariin näyttelyyn kesä- ja heinäkuussa. :)

2 kommenttia:

  1. Hienoa työtä <3 Mun pitää tuoda Sohvi sulle läskileirille :) Se ei laihdu ikinä... milliäkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa!

      Kun kaikki mahdolliset ja mahdottomat koneettomat slow feeding-hässäkät ovat jo käytössä ja ne eivät riittäneet, oli pakko keksiä jotain muutakin. Koska en millään raaski tarhata seurallista ja aktiivista hevosta yksin, oli pakko keksiä joku systeemi, ettei Salama syö ponikaverin heiniä. Onneksi Salama pysyy vaikka yhdenkin langan takana, joten ponin ruuat muuttivat "pilttuuseen", minne mahtuu vain poni. Tulivat nekin hukkaneliöt hyötykäyttöön! :D

      Poista