keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Poikamiesboksin paluu


Samppa sai kesätyönsä pakettiin, joten yksintarhaus sai luvan päättyä. Pojat tarhaan ja silmät kiinni... Kaikki meni kuitenkin ihan hyvin, vaikka miehestä otettiinkin vähän mittaa. 

Pilkku on näemmä miehistynyt sitten viime kesän ja yritti vähän kukkoilla iloisen jälleennäkemisen merkeissä. Sellaista se nuoren orin elämä on, kun tarjolla on muutakin kun poikamiesboksia.

Lakatkaa jo. T: Salama
Jäähy-yön jälkeen siedättyminen parhaan kaverin naamariin jatkui ja tällä kertaa Salama oli erotuomarina. Se ei voi sietää laumansa epäjärjestystä ja aina kun paini meni totiseksi, marssi se väliin ja nyppi pikkumustat erilleen. Nyt kisaillaan Salaman oikeasta etukaviosta, koska sillä lunastetaan takuuvarma majapaikka ulkotalliin.


Mitä jäi käteen kesästä? Takana ensimmäinen kesä orinpitoa. 

Taskussa pieni ripaus kokemusta siitä, että luonto on kyllä ihmeellinen ja hoitaa asiat ilman sen ihmeempiä kommervenkkejä. Ultria ja eläinlääkäreitäkin luotettavampi on fiksu ori, joka kyllä tietää, miten ja ennen kaikkea milloin homma hoidetaan. Eipä silti, tärkeitä ja oleellisia toimenpiteitä nuo ultratkin.


Sampalla vieraili tänä kesänä kolme tammaa ja tätä kirjoittaessa kaksi on ultrattu tiineeksi.


Ihania varsoja katsellessa ja niistä haaveillessa tulee myös löydettyä itsensä tilanteesta, että naputtelee näyttelyilmoja menemään. Koin jonkinlaisen oikosulun ja ilmoitin Salaman suomenhevosten show-näyttelyyn Teivoon. Lisäksi Jappe Sampanpoika kirmaa allekirjoittanut perässään rotunäyttelyssä elokuussa. Kääk!

T: Martza, joka ei enää ikinä mene näyttelyihin

Jappey vasemmalla, Jaajo oikealla. Jaajo on muuten Pilkun täysveli ja onkin ihan samanlainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti