keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Maa jalkojen alla


Ratsastuskenttä, tarha ja piha ovat yhtä jäätikköä- vain luistimet uupuvat... Miltä tuntuu pitävä pohja kavioiden alla neljän päivän jääkauden (ja täten varsin kevyen jakson) jälkeen? 
Voin tähän väliin kertoa, että muuan läsipään kanssa tehty reilun puolen tunnin alkukävely metsässä oli vähintään mielenkiintoinen...


Vika niitti muuten kauniissa talvimiljöössä oli tikka kelopuussa. Salama hyppäsi tikkana pystyyn, mitä se ei ole juuri koskaan tehnyt. Pahuksen linnut! Mitä jos joulupukki toisi sille lintusiedätys-DVD:n?!Pitävän maan jalkojensa alla saivat kokea myös ponit. Aww. <3Käytiin hölkällä. Yhdessä.
 Tukka hyvin, näkyyks kello... Mä oon niin vapaalla! T: Samppa 


6 kommenttia:

 1. Katseltiin näitä kuvia kohta 3 v. kommentaattorin kanssa:
  "Mikä tuo on? Villiponi!" (Salamasta)
  "Oho mihin sen silmät meni?" (Sampasta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totuus tulee niin lapsen suusta. ;)

   Pelästyin itsekin tuota Sampan "tyylikästä" poseerauskuvaa, kun siltä todella puuttuu silmät x) Ja Salamaponiinista en edes mainitse, villi mikä villi. ;)

   Poista
 2. Voi ponit :D ja Salama tietty myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämän pieniä iloja! :D Kadehdin hevosia, jotka ovat vapaapäivien jälkeen rauhallisia. Tai siis edes järkeviä. x)

   Poista
 3. Riemua on riittänyt :) Voin kuvitella jos meidän lauman päästäisi minilaitumeen, niin kaikilla olisi turvat maassa ja hullunkiilto silmissä "RUOKAA!!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. :D Nämäkin asettuivat hetken kirmailun jälkeen parkkiin, Salama vakipaikalleen kantojen luo ja ponit muualle, onneksi olivat sentään helppoja saada kiinni sitten kaurakupin kanssa. Eli järki palasi maan kamaralle pienen iloittelun jälkeen. :D

   Poista