tiistai 6. syyskuuta 2011

Ontumakontrolli

Fannin koipia tutkittiin jälleen tänään. Kaksi viikkoa sitten sillä piikitettiin oikea kinner ja kavionivel, jotka reagoivat selvästi taivutuksiin. Alunperin epäilin itse jännevammaa ja sitä kylmättiinkin ensiapuna monta kertaa päivässä sillä lopputuloksella, että eläinlääkärin tullessa mitään näkyvää ei enää ollut. Nyt oikean etujalan hankositeen alareuna oli selvästi erilainen, ei lämmin eikä kipeä, mutta palpoiden isompi. Se ultrattiin ja kappas, sieltä löytyi kuin löytyikin pieni, melko tuore vamma... :( Piikitetyt koivet olivat muuten ihan ok, tosin tänään se ontui tosiaan oikeastaan kaikkia jalkoja.

Eli hoito-ohjeena (ADHD-hevosen) kanssa 6-8 viikkoa kävelyä ja alkuun sairastarha, sekä 10 min kävelyä / vrk pikkuhiljaa lisäten. Toisin sanoen, mukavat ja reippaat ajat tiedossa, nimittäin Fanni on jo nyt melkoisen virkeä ja vaikka kaikki väkirehut on otettu kokonaan pois, se on ihan kaheli, kauniisti sanottuna siis... :D

Näin tällä kertaa. Harmi, mutta välillä hevosurheilu on tällaista takapakkien kanssa taiteilua. Johan meillä olikin liian mukavaa hetken aikaa, eli kaikki sujui turhankin hyvin. Nyt vaan häntä pystyyn ja kohti parempaa huomista, asiat voisivat toki olla paljon huonomminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti