perjantai 27. joulukuuta 2019

Julishkan vuosi 2019


Julishka eli Lisko-poni, muuttui ilokseni 2-vuotiaana ponin näköiseksi. Kovin se kasvoi pitkin kesää, mutta niin tässä iässä kuuluukin. 

Otsikkokuva on kesäkuulta ja tämä alla oleva huhtikuulta:

Kiva nukkavieru, mutta sieltä se kaunis tamma pikkuhiljaa kuoriutuu!
Kirmailua kevätauringossa 4/19.
Julishka harrasti kesäaikaan ahkerasti näyttelyissä käyntiä. Se kävi vuoden aikana kolmessa rotunäyttelyssä ja kerran Hippoksen tamma- ja varsanäyttelyssä.

Julishkan palkintosaalis 2-vuotiskaudelta:
3 x I-palkinto
1 x II-palkinto
1 x Champion nuori
1 x Reserve Champion nuori
1 x Paras nuori tamma
2 x Luokkavoittaja


Rotunäyttely Kokemäki 8.6.2019: I-palk, LV, Reserve Champion Nuori
(Pisteet 8,5-8-8,5-8-7,5-7-7-8-7,5-8-8,5)


Rotunäyttely Loimaa 27.10.2019: I-palkinto, LV, Champion Nuori


Lisko on nuoresta iästä huolimattaan osoittautunut kultaakin kalliimmaksi oikeastaan kaikessa mihin ryhtyy. Se on helppo ja vaivaton poni, jota Salama pitää edelleen kuin omana varsanaan. Siispä myös kuljetusmaskottina Lisko on mitä mainioin. Ponikaveriaan Ristoa Lisko komentaa kutsumanimensä veroisesti eli luonnetta tältä kyllä löytyy, energinen ja eloisa tyyppi kun on.

Syksyllä Julishka sai kärryt peräänsä ja ajo-opetus saatiin aloitettua. Siinä pikkutamma edistyy hyvin, olen käynyt ajamassa pihalenkkiä jo ilman avustajaa pari kertaa. Ensi vuonna eli 3-vuotiskaudella jatketaan varmasti aika samalla teemalla: Käydään ehkä näyttelyissä ja jatketaan ajoharjoituksia. Ehkä ensi vuonna voitaisiin tähdätä laatuponikisaankin, jos kaikki menee hyvin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti