lauantai 5. toukokuuta 2018

Jihuu


Kuolema kuittaa univelat, mutta ei toivottavasti ihan vielä: Salama suoritti tänään kivasti!

Tänään koulukisailtiin harjoituskisoissa ja Salaman kanssa koitettiin uutta strategiaa: Kaksi luokkaa, kaksi kuskia ja mukana myös raippa. Täten jouduttiin starttaamaan luokan ulkopuolisina, mutta mitä pienistä.

Ollaan vähän päästy Salaman pään sisään. Huono - siis todella huono - keskittymiskyky tuo mukanaan kisapaikalla ihan jäätävän taantuman. Kotona se laukkaa hienosti ja on kehittynyt paljon. Kisoissa se menee edelleen kipsiin, koska silmät pyörivät päässä kuin hedelmäpeli ja fokus on milloin missäkin.


Ekaan verkkaan mennessä mulla oli alla joka suuntaan kiemurteleva hevonen, joka tosin reagoi pohkeeseen aika hyvin ja oli ehkä vähän yhdellä ohjalla. Tuntui samalta kuin joskus 4-vuotiaana...

Verkassa muut hevoset alkuun kauhistuttivat, nykyään vähänkin tutun näköisen kaverin perään täytyy yrittää rynniä ja ihan uutena efektinä Salama tarjoaa läheisriippuvaisuutta. Eli ei mukamas suostu kulkemaan muista poispäin - jännä piirre hevoselle, joka ei kotioloissa välitä tippaakaan siitä, missä kaverit ovat.


Menin siis itse raviohjelman ja Elina aikuisohjelman. Raviohjelma oli simppeli, selkeä ja lyhyt, täydellinen siis verkkaohjelmaksi.

Salama pysyi kivasti mun kanssa, vaikka oma selkä oli tänään erityisen juntturassa. Siihen nähden tepsuteltiin oikein sievästi ohjelma läpi; Tuloksena 68,21%! Loppukommentteina mm. "Sujuva, mukava suoritus, kaarevilla urilla saisi taipua paremmmin". Alakerrasta puhdas 7-rivi, jee!Elinan kanssa verkka oli vauhdikkaampi ja ruuhkaisampi, joten laukkaa ei kauheasti mahtunut verkkailemaan. Lisäksi väsy jo alkoi painamaan, kun verkassa tuli esiteltyä taas kaikki perinteiset moovit. Radalla Salama esitti kivasti oikean laukan, mutta vasen ei tänään jostain syystä oikein rullannut. No, se laukkasi kuitenkin, joten mitä pienistä. Tuloksena radasta kivat 63,91% ja kommentteina mm. "Mukavia pätkiä, tarkkana tahdin kanssa - kaipaa vielä tasaisuutta ja sujuvuutta"Seuraavaksi jatketaan raippalinjalla ja jos kaikki menee hyvin, vaihdetaan välillä vähän lajiakin. :)

PS. Videot radoista tässä: Raviohjelma ja aikuisohjelma.


Tässä tehdään jo jatkosuunnitelmia. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti