tiistai 1. toukokuuta 2018

1.5.2012

1.5.2012
1.  toukokuuta 2012 oli tärkeän mission vuoro. Tuotiin tärkeä salkku kotiin. Sen jälkeen mikään ei ole niin kuin ennen!

Sama kaveri nyt.







<3

4 kommenttia:

  1. Aika hurjaa miten aika menee. Mä olen roikkunut sun blogin lukijana lähestulkoon alusta saakka, elänyt täältä kaukaa mukana teidän ylä- ja alamäkiä. Välillä iloiten, välillä kyyneleet silmissä. Ootte Salaman kanssa selvinneet vaikka mistä vastoinkäymisistä ja samaistun suhun tosi voimakkaasti vaikka hevosurheilulaji onkin mulla eri. Ihaillen seuraan teidän matkaa ja sun sinnikkyyttä, älä lopeta bloggaamista ikinä! (Ja samalla jännitän kovasti, päästäänkö me joskus vielä näkemään vitivalkoinen Salama :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset

    1. Marjut4. toukokuuta 2018 klo 13.13
      Voi ei, pelastit jälleen mun päivän Hanna tällä kommentilla! On kyllä harmi, kun moni hyvä blogi on lopettanut ja omakin on tällä hetkellä heitteillä kiitos varsin hektisen elämäntilanteen... :D Mutta kyllä tämäkin päivittyy taas ihan ja pian. Ennen vitivalkoista Salamaa ;)

      Poista
  2. Sun blogia on tosi mielenkiintoista seurata jo ihan Salaman jatkuvan värinmuutoksenkin takia :D Mutta sun tyyli kirjoittaa on kaikista parasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 <3 <3 Salkkulin väriä on ollut itsekin kiva muistella täältä blogin syövereistä, omaan silmään kun se on aika samanlainen koko ajan. Vaikkei todellisuudessa olekaan. :D

      Poista