lauantai 17. helmikuuta 2018

Julishkan eka shownäyttely 17.2.2018


Julishka 9 kuukautta pakkasi perjantaina kassinsa ja pussinsa, laittautui, puki pyjaman ja hyppäsi traikun kyytiin lauantaiaamuna kuin vanha konkari. Tai onhan hän jo kerran nämä repertuaarit suorittanut, joten ei tässä nyt mistään ihmeellisistä puhuta.

Lauantaina vuorossa oli Vaskion shetlanninponinäyttely. Varsuli pääsi matkaan Raisan Islan kanssa ja tytöistä tulikin oitis sydänystävät. 

Kehään päästiin äkkiä ja varsa esiintyi siellä kuten ennakoinkin: Oli reipas ja energinen. Hän piti kyllä huolen, että hänet huomataan!

Arvostelu vapaasti suomennettuna: "Hyvä rotutyyppi, hyvin hoidetty. Kaunis pää, hyvin kehittynyt kaula. Hyvin kehittynyt lihaksikas takaosa. Energiset liikkeet."

Sijoitus luokassa 2./3. ja saldona II-palk. Tuomari mainitsi vielä, että erittäin ihana varsa, mutta tänään vähän tuhma. Aha.

No, elämänilo on ihan terveellistä, joten ei muuta kuin uudelleen ladulle sitten joskus. ;)

6 kommenttia:

 1. Ihana energiapallero. Hauska tuo ruskea karva takapuolen päällä. :) Mulla oli aikomus tulla teitä moikkaamaan, mutta enpä ehtinyt, olitte sitten jo menneet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juulilla oli hauskaa, se on pääasia! :D Tuo ihku varsakarva on sitkeässä ja erityisesti pyllyn päällä. ;) Voi, näin vilaukselta teidän muorin, mutta sua en kaikessa tohinassa nähnyt. Lähdettiin ripeästi kotiin näiden junnujen kanssa, kun arvostelut oli saatu.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hän on tuollainen "tuhat aurinkoa"-tyyppi. <3 Seuraavaan näyttelyyn tosin saatetaan tehdä pieni esittäjänvaihdos. ;)

   Poista
 3. No mutta, senhän piti olla shownäyttely! Mitä show'ta se sellainen on että vaan kävellään ja köpötetään... Pitää näyttää että pienelläkin on komiat muuvsit! Hiukan täti täällä pohti toki että tuonkokoisen kanssa vaan naurattaa mutta oi, jos se oliskin metrin korkeempi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin huolissani, jos vajaa vuotias varsa ei vähän kekkaloisi. ;) Ja varsinkin kun tämä oli oikeasti vain iloinen, ylähuuli oli kilsan pituinen ja se vain heilutti päätään ja häntäänsä kuin koiranpentu. Sille ja isälleen varsin tyypilliset tavat osoittaa pientä elämäniloa. Tuhma on sitten se, joka on murhanhimoinen. :D

   Poista