perjantai 27. lokakuuta 2017

What Does The Fox Say


Se sanoo voi materialismionnellisuus. Talveen kaivattiin pientä vitsinpilkahdusta ja tässä on ainakin kuosi kohdillaan. Viekkaalle hevoselle varsin viekas talvihaalari!

Weatherbeeta ComFiTec Plus ulkotoppa 220g täytteellä, koko 6'9" eli 155cm. Istuu kuin hansikas.Kauhee inspis nyt duunata jotain.
Tai sitten ei...


Tällaista ei ole vielä tullut vastaan: Sään molemmin puolin on memory foam-tyynyt, jotka estävät loimen painumisen säkään. Mielenkiintoista!

22 kommenttia:

 1. Hienoja kettuja :) Nuo memory foam-tyynyt on itsellekin ihan uusi juttu loimessa, mutta varmasti helpottaa niitten hevosten oloa, millä loimet tuppaa kinnaamaan sään kohdalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan lapsellinen kuosi. Sopii meille piristämään harmaita talvipäiviä. :D Nuo tyynyt ovat mielenkiintoisen oloiset, saas nähdä miten toimii!

   Poista
 2. En ole törmännyt tuollaisiin tyynyihin koskaan, mutta ainakin ajatuksen tasolla kuulostaa tosi hyvältä idealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös. Mielenkiinnolla jäämme odottelemaan, kuinka mokomat toimivat. Trust-merkkisissä tallitoppiksissa oli joskus samaa ideaa, mutta ei memory foamia. Tämä jäi kivasti tuosta kohdin koholle ja istuu kivasti, on varmaan lämpimämpikin, kun ilma kiertää paremmin.

   Poista
 3. Noi tyynyt vaikuttaa tosiaan hyvältä. Mie niitä kattelin, kun etsin sopivaa kuosia uuteen loimeen. Weatherbeetalla oli myös hieno pingviinikuosi. :D Mut harmillisesti juuri väärät toppausvaihtoehdot meille.

  Minusta kuosilliset loimet on just kiva piriste. Meillehän muutti juuri 100g tähtikuvio ja viime vuonna 200g Shiresin kettukuvio. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin myös tuon pingiivinikuosin! Se oli aika söpö myös. Tämä hauskanhauska kettukuosi on hyvä piriste meidän muuten tylsään ja harmooniseen kolttukokoelmaan. :D

   Poista
 4. Weatherbeeta on kyllä tämän ponitädin suosikkimerkki. Kivoja kuoseja ja varsin laadukkaita ja istuvia loimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä menee omassa rankingissa hyväksi kakkoseksi heti HW:n jälkeen. :) Poneille yksi hyvä on myös Shires, käytin niitä Dukella silloin kun se oli klipattu. Ihania miniloimia kaikilla herkuilla, kuten myös nämä kaksi ensinkin mainittua. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Jep. Eikä ollut pahan hintainenkaan, 78e + postikulut. Pakettiin tuli toki muitakin juttuja, niin 12e postikulut jakautuivat siinä sitten.

   Poista
 6. Oi apua miten ihana! :D Mä oon sisustusjutuissa hurahtanut ihan kettu-teemaan....Ja nyt haaveilen että ku löytyisikin tätä kuviota koirien takkeihin. :):D - Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, ketut ja pöllöt ovat pop! :D

   Näitä WB:n takkeja tälläkin kuosilla on myös koirille! ;)

   Poista
 7. Mistä tilasit, tahtoo nöyryyttää omaa suokkia samanlaisella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sportdirect on mun suosikkini tällä hetkellä. :)

   Poista
 8. Kuin ette ollut Loimaan näyttelyssä? Odotin näkeväni sun pikkuvarsan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin oltiin sinne menossa, mutta keli oli vähän vastaan ja sitten iski pieni resurssipulakin. Mutta tuleehan näitä sitten taas. :) Jälkeenpäin kun kuulin, että siellä on ollut sieni-infektiotakin, niin ihan hyvä ettei menty. Olen neuroottinen sellaisen suhteen, vaikka tartuntariski onkin pieni. :D

   Poista
 9. Tää loimi on kyllä niin magee! Ja toi toppaus sään kohdalla aika jännä juttu, kerro toki käyttökokemuksia kun niitä ilmenee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nuo tyynyt tuntuvat hassuilta, kun ovat kylmänä tosi kovat ja kehon lämmöstä sitten pehmenevät. Oma tyyny ja petari ovat samaa matskua, siinä ainakin toimivat hyvin. :D

   Poista
 10. Tosi ihana loimi! :) Meidän tallilla on yhdellä hepalla vastaavan kuosinen fleeceloimi. Harmi ettei oma heppa tarvitse nyt uusia loimia, tai ainahan sitä jotain pientä tarvetta on... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuosi on kiva ja myös loimen yksityiskohdat, tämä oli positiivinen yllätys. WB:n loimet ovat kivasti menneet eteenpäin vuosien saatossa. Ja plussaa 1200D kankaasta. x)

   Poista
 11. Onko loimi samaa kokoa kuin Salkulla yleensä? Mietin juuri weatherbeetan tilaamista Katinkalle, mutta kun se on mallia ruipelo edestä, niin pelottaa että loimi on sitten ihan liian iso :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on samaa kokoa kuin vallitsena kokokin. Pelkäsin tämän olevan edestä ahdas, mutta vaikutti olevan just sopiva. Säätövaraa jäi vielä puolin ja toisin. :)

   Poista