torstai 24. marraskuuta 2016

Viikon 1 X 2


On aika jälleen jakaa muutama lyhyt ja ytimekäs tähtihetki kuluneilta päiviltä.


1) Yllä Salaman ilme, kun satuloin sen parin kiireisen työpäivän jälkeen vielä klo 20.45. Yleensä ratsastan siis aamuisin.


X) Se tunne, kun luet (paperista) kuvastoa ja aiot zoomata kuvaa isommaksi peukalolla ja etusormella. Ei suurentunut.
2) Salama sai pienen lisänimen: Musta Pantteri. On se meinaan välillä sellainen jantteri ja takapäästään ajoittain aika pantteri.

Mutta hei, se on hyvä että pyrstöön tulee pikkuhiljaa lisää voimaa - tulee raviinkin tasapainoa ja oikeaoppista meininkiä enenevissä määrin:


Linkki videoon

2 kommenttia:

 1. Onpa kiva nähdä, että kaiken epäonnen ja sairastamisen jälkeen Salama on päässyt säännölliseen treeniin ja tiedän itsekin, kuinka hyvän mielen siitä saa, kun näkee oman hevosen kehittymisen. Onnea ja iloa myös jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienen pienien epätoivon hetkien jälkeen tämä normaali elämä tuntuu toisinaan jopa liian kivalta!

   On suorastaan hauskaa vaihdella hikisiä loimia treenien jälkeen ja vaihtaa satulahuopa viikottain, koska edellinen on likainen ihan käytön takia. On hauskaa suunnitella viikon liikutuksia ilman rajoitteita tai eläinlääkärikontrolleja. Arjen pieniä iloja! :D

   Salaman kanssa ratsastelu on muuttunut sittenkin ratsastamiseksi. Siltä voi vaatia jo asioita ilman, että joko sen pääkoppa tai jalka hajoaa. On jännä huomata, miten nopeasti se loppupeleissä koko ajan kehittyy, kun kaikki tähdet vain ovat kohdillaan. :) Kivaa on myös se, ettei se oman ratsastuksenkaan jäljiltä ihan pilalle ole mennyt, nyt kun olen päässyt syksyn aikana ratsastamaan sitä pääasiassa itse.

   Toki koko ajan kaikessa tekemisessä pitää muistaa vanhat vammat, niitä ei sovi kokonaan unohtaa. Toivottavasti myös viime talven ja kesän kiusa, hengitystieongelmat pysyvät edelleenkin poissa!

   Poista