lauantai 6. huhtikuuta 2019

Kaveriheppa


Viime sunnuntaina meille tuli uusi asukki: Iso herrasmiesruuna Oliver 19v. tuli Salaman kaveriksi. Onhan täällä edelleen Julishkakin, mutta se lähtee kesäleirilleen aikanaan ja sitten Salama jää yksin. Hyvä, että kaveriheppa pääsi muuttamaan jo nyt, saavat rauhassa tutustua toisiinsa.

Alku olikin hauskanen. Salama on aivan yli-innokas. Ei ilkeä, mutta ei tippaakaan välitä toisen tilasta tai yksityisyydestä. Kauhean lempeämielisesti harkitseva ja hitaasti lämpenevä Oliver kaitsi nuorempaa. Ensin ignoorasi täysin ja kun toisen lähestyminen oli asiallinen, se otti kontaktia paremmin. Tähän asti Salaman kaverit ovat enempi tai vähempi olleet samanlaisia hössöntössöjä kuin se itsekin, joten tällainen vuoropuhelu on oikein tervetullut lisä Salaman sosiaaliseen elämään.


Mitä Julishka sitten - hän ei paljoa kuvia kumartele: Lisko 2v, kokoa karvan alle metrin luimii 170cm korkealle vanhalle ruunalle ja yrittää saada sen pois itsensä ja hoitosetä-Salaman välistä! Tunnen omistavani jälleen tamman, ai että.


Pojat tarhaavat eri tarhoissa. Aidan yli ne pääsevät kuitenkin touhuamaan kaikenlaista ja neljä päivää Oliverin tulon jälkeen ne jo rapsuttelivat toisiaan aidan yli. Salama tosin ei vieläkään ymmärrä, miksi kaikki eivät tykkää yhtä rajuista otteista kuin se, mutta ehkä se siitä.

Salaman liikutuskalenteriin on ohjelmoitu kävelyä päivittäin aina pääsiäiseen asti. Sitten otetaan ravipätkiä pikkuhiljaa lisäten.

Toukokuun puolella ollaan sitten normaalissa liikutuksessa, jos kaikki menee hyvin. Tällä hetkellä Salkun verkkarit eivät meinaa pysyä liitoksissaan lainkaan ja uusi heppa on sekoittanut maalaistollon keskittymiskyvyn aivan kokonaan. Mutta se liikkuu hyvin ja se on pääasia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti