sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Blogikisa: Lahja sulle, lahja mulle


Me olemme olleet ilmeisesti aika kiltisti ja oltu vähän onnekkaitakin näin joulun alla. Ai miksi?

Salama sai viime viikolla yllätyspaketin Back On Trackilta. Sieltä löytyi uudet kuoret sen tallisuojiin. Ekoille kun kävi vähän niin, ettei edes Singer pelastanut niitä.

Duke voitti blogiarvonnasta kivat kärrynpyöräkuolaimet. Ponipoika tuskin malttaa odottaa, että pääsee testaamaan niitä.

Tarulandian tontut lähettivät valtavan leipälähetyksen. Nyt poikien kelpaa katsella, kun tallihiiret pitävät bileitä öisin rajattoman leipätarjoilun parissa. Pojat kun karppaavat nyt vähäsen.

Lisäksi meidän blogi pääsi seikkailemaan hauskaan joulukalenteriin. Iloinen yllätys!

Koska jaettu ilo on paras ilo, sen kunniaksi pistetään perinteinen blogikisa pystyyn:


Palkintona on 20€ lahjakortti Hööksiin.

Säännöt ovat seuraavat:
- Linkitä alle mielestäsi tämän blogin paras postaus tai postaukset kautta aikojen, mielellään perustelujen kera.
- Kerro myös nimesi tai nimimerkkisi sekä toimiva sähköpostiosoitteesi.

Osallistumisaikaa on 21.12.2014-15.1.2015.

Tsemppiä arvontaan!

19 kommenttia:

 1. http://m4rtzu.blogspot.fi/2014/06/hevosenomistajan-sisaanrakennettuja.html

  Ehkä se paras on tämä! ;) Mitäs sitä turhia selittelemään... Me kaikki varmasti tunnistamme itsemme lähes kaikista väittämistä!

  kowalski1@luukku.com

  VastaaPoista
 2. http://m4rtzu.blogspot.fi/2014/06/hevosenomistajan-sisaanrakennettuja.html ja tämä http://m4rtzu.blogspot.fi/2014/09/wtf-video.html ekaa en selittele se on vaan :D toka hauska kirjoitustyyli ja no miehet tykkää yleisesti tisseistä :") Nauroin melkein itteni kuoliaaksi tämän takia voi taivas xD
  Sara.anna.maria.salokorpi@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. http://m4rtzu.blogspot.fi/2014/06/hevosenomistajan-sisaanrakennettuja.html

  Minäkin yhdyn muihin. Tämä osui ja upposi ja muistan että nauroin vedet silmissä kun julkaisit kyseisen postauksen. Huumorilla kirjoitetut teksit piristää kummasti omaa päivää, ja tunnistin itseni melkein jokaisesta kohdasta. (valitettavasti) :D

  Myös kuvapostaukset pojista on olleet hauskoja! Lisäksi arkisto-sivulta on helppo löytää "parhaimpia" tekstejä ja uusikin lukija pääsee helposti kärryille blogin menneistäkin tapahtumista.
  helihuotari-@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tää on varmaan aika erikoinen valinta parhaaksi, mutta sanon sen silti. :D Eli tämä: http://m4rtzu.blogspot.fi/2014/11/kurkistus-loimikaappiin-osa-2.html

  Perusteluina tasan tuo Dyyk + kaulahuivikuva, jolle hirnuin melko huolella + palasin kuvaan vielä pari kertaa myöhemminkin. Toinen on niin söpö loimeen hukkuneena. Samoin Duken ajovideot on hauskoja, jostain syystä naurattaa se edessä pomppiva ponin ahteri joka kerta. :D Mutta koska niitä on useita videoita eri postauksissa, niin valitsin sitten tuon loimipostauksen, jossa oli muutenkin hyvää asiaa loimista.
  t. Jenni / j3nnu(at)postiloota.net

  VastaaPoista
 5. http://m4rtzu.blogspot.fi/2014/07/hankkisinko-varsan.html
  Varsan hankintaan todellakin liittyy paljon erilaisia asioita, joita ei aina tule mietittyä loppuun asti. Kyseisessä postauksessa kuitenkin ilmenee varsan hankinnan molemmat puolet kaikkine hyvine kuin huonoinekin.

  Myös varustepostaukset sekä varuste"arviot" ovat olleet mieleeni, sillä varusteurheilijana on mukava lueskella muiden kokemuksia ja näkemyksiä erilaisita varusteista.
  m_ilka_95@windowslive.com

  VastaaPoista
 6. http://m4rtzu.blogspot.fi/2014/07/hankkisinko-varsan.html Tämä oli mielenkiintoinen ja ihanan realistinen! Haaveilen salaa hankkivani varsan jossain vaiheessa, joten tästä aiheesta on aina mukava lukea. Muutkin sun mielipidetekstit on aina sekä hauskoja että täynnä asiaa!

  johanna.a.kangas@gmail.com

  VastaaPoista
 7. http://m4rtzu.blogspot.fi/2014/06/hevosenomistajan-sisaanrakennettuja.html
  Tämä postaus oli mielestäni aivan mahtava!:D
  Kati.M, katipilgrim@gmail.com

  VastaaPoista
 8. http://m4rtzu.blogspot.fi/2014/12/tapaus-jauheliha.html
  viimesimpänä tulee tämä postaus mieleen, sai hymyn huulille! Niinkun kyllä useampi muukin postaus :)
  krista.hirvihuhta@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. http://m4rtzu.blogspot.fi/2014/12/toini-pala-toivoa.html
  Mun mielestä tää on paras. Kerrot niin kauniisti Toinista. Oma hevoseni laukkasi vihreille niityille kohta 3kk sitten, siksi postaus on myös niin ihana. Ihailen, miten hienosti osaat suhtautua vaikeisiinkin asioihin.

  Anniina, anniina.gullans@gmail.com

  VastaaPoista
 10. http://m4rtzu.blogspot.fi/2014/12/en-haluaisi-valittaa-mutta.html

  Ihan tuore ja ehkä siksi niin päällimmäisenä mielessä. Mutta siis ihan huippuhauska postaus ja niin totta :D
  mirka.kallio@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. http://m4rtzu.blogspot.fi/2014/06/hevosenomistajan-sisaanrakennettuja.html?m=1

  Kyseinen postaus jäänyt parhaiten mieleen, taisin liian hyvin tunnistaa itseni kohdista ;D
  Sun postauksia aina mukava lukea. Osaat kirjoittaa huumorilla ja niin, että lukija ei voi lopettaa lukemista kesken!

  Krista96a@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. http://m4rtzu.blogspot.fi/2014/12/mita-hevosenpito-maksaa.html
  Tämä jäi mieleen tosi mielenkiintoisena postauksena, raha kun on monelle kuitenkin vaikea asia avoimesti puhuttavaksi. Hyvä, että sinulle ei ole. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Yksi mikä tuli heti mieleen on Duken noutohommat. Eikös se joskus löytänyt laitumelta irtokengänkin? Sitä en nyt löytänyt, mutta tämä riimunnoutopostaus oli aivan loistava: http://m4rtzu.blogspot.fi/2013/06/shetlandinbouninoutaja-duke.html

  Kyllä jokaisella tallilla pitäisi olla yksi riimun/kengän/minkätahansahävinneenesineen noutava poni!

  VastaaPoista
 14. http://m4rtzu.blogspot.fi/2014/06/hevosenomistajan-sisaanrakennettuja.html

  Hahah, ihan paras postaus! :D En kyllä keksi mitään perusteltavaa, mutta... ihan mahtava postaus :D

  jenskuli1239@gmail.com

  VastaaPoista
 15. http://m4rtzu.blogspot.fi/2014/09/kun-sanat-eivat-riita-video.html
  Tämä oli niin mainio! Ihana Duke! :)

  Ja uudemmista teksteistä tämä oli erityisen hauska:
  http://m4rtzu.blogspot.fi/2014/12/tapaus-jauheliha.html

  Henna, ropellikorvat@gmail.com

  VastaaPoista
 16. En ole lukenut postaustasi, jota en voisi toiseen kertaan lukea. Ihan loistavia! Jos ei hyvää hevoshuumoria, niin faktaa, kokemuksia ja näkemyksiä esitettynä fiksusti -tai kaikkea neljää sekaisin.

  Mieleen pomppasi ensimmäisenä Duke-postaus http://m4rtzu.blogspot.fi/2014/11/duken-monta-roolia.html koska pikkuponien mahtavuus. Tuota olen ehkä linkitellyt ihmisille, jotka kummastelevat pikkuponi/shettisfiksaatiotani ja haluani jakaa elämä seuraavaksi sellaisen kanssa.
  ollila.reetta@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Muistaakseni (huh miten aika rientää, miten noin pitkälle voi muistaa mitään;) lueskelin tätä blogia jo silloin, kun teillä oli kotosalla tammoja. Sitten tuli pikkuinen Salama ja olin myyty, olihan meilläkin silloin niitä jännittäviä aikoja pienen puolivuotiaan Vilman kanssa. Tämä blogi on ollut loistavaa vertaistukea pölön puttehepan kanssa elämiseen. Jo kolmen vuoden ajan!

  Mainitaan suosikkipostaukseksi siis kohta kolme vuotta vanha postaus Pakkasukkoja, jossa on kuvia eräästä pienestä ja rimpulasta Läsipäästä: http://m4rtzu.blogspot.fi/2012/02/pakkasukkoja.html

  Kolme vuotta... Miten sitä silloin odottikin niin isosti sitä, että varsa kasvaa ja päästään tekemään sitä, tätä ja tota. Olisi melko hauskaa palata noihin huolettomiin päiviin, jolloin varsa tutustui kuolaimiin ja ponivaljaisiin ja kaikki oli niin ihunaa ja ihmeellistä... :D No ei sen puoleen, yhtä ihunaa ja ainakin yhtä ihmeellistä tämä on edelleen, päivästä toiseen todeta, että tuossa se on vieläkin, pieni pörrötukka hiukan suuremmassa koossa. Vaikka eihän se kai ole kasvanut inastakaan kolmessa vuodessa. ;)

  Toivottavasti saan palata tähän postaukseen esimerkiksi kymmenen vuoden päästä ihmettelemään, että onhan vaan aika mennyt nopeasti ja onhan vaan meidän läsipäät edelleen täällä ihastuttamassa omistajiaan, tasaisen varmasti päivästä toiseen. :D (Myönnetään, ei tunnu kovin todennäköiseltä, ehkä siinä vaiheessa harrastukset ovat vaihtuneet pitsinnypläykseen ja haikeudella muistellaan, oli meillä vaan hienot varsat silloin...;)

  kavioillakoparoilla@gmail.com

  VastaaPoista
 18. http://m4rtzu.blogspot.fi/2014/12/salaman-sirkuskoulu-osa-2-video.html

  Koska tiedän ponin jolla samoja ongelmia, joten täällä yritetään tota samaa! :)

  Suvi kassu97@windowslive.com

  VastaaPoista
 19. SalamaSanomat, esimerkkinä tuorein julkaisu: http://m4rtzu.blogspot.fi/2015/01/salamasanomat-115.html

  Olen tykännyt kovasti kaikista postauksista, mutta kuukausittain ilmestyvä SalamaSanomat nousee ehkä suurimmaksi suosikikseni: Salamalle sattuu ja tapahtuu, ja omistaja osaa muotoilla hevosen edesottamukset varsin nasevasti. SalamaSanomat saa aina hymyn huulille ja välillä naurunkin karkaamaan huulilta. Tämän sanoman ilmestymistä odotan joka kuukausi! Lisäksi SalamaSanomat on varsin persoonallinen keksintö, johon en ole muissa eläinblogeissa törmännyt, eli pisteet myös kekseliäisyydestä :)

  Susanna, suvililjanet@gmail.com

  VastaaPoista