maanantai 31. maaliskuuta 2014

Olen niin innoissani!

Eksyin tässä jälleen internetin ihmeelliseen maailmaan ja löysin ihan uuden maailman Googlesta hakusanalla "horse curb". Tuttuja kuvia netti pullollaan. Lisäksi löysin uutta tietoa aiheesta, mitä ei suomenkielisenä juurikään löydy.

Siinä samalla tuli tutustuttua vähän Horsewaren vuoden 2012 innovaatioon: Ice-Vibe kylmäyssuojiin, joita saa sääri-, polvi- ja kinnermallisina:


Nämähän ovat kuin luodut Salamalle tai lähinnä sen kintereille. Sillä on jo kolmas Finn-Tackin kylmäyspatjasetti (55e/kpl) menossa, eli pitkässä juoksussa eivät nekään halvaksi tule. Lähinnä niiden asettelu kintereen ympärille on osoittautunut tässä vuoden mittaan aika haastavaksi, vaikka suojat itsessään ovat oikein mainiot. Mutta siis pakettia odotellaan jo...

10 kommenttia:

  1. Heti käyttäjäkokemuksia näistä sitten kun suojat saapuvat! Kyseinen tuote on jo monta kertaa poltellut näppejäni mutta toistaiseksi odottelee vielä minua kaupan puolella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokemuksia tulee todellakin heti, kun saadaan heppa takaisin muonavahvuuteen ja suojatkin vielä käyttöön. Voin kertoa, että ne sai Enkuista tilattua melkein kivuttomaan hintaan, tai ainakin huomattavasti halvemalla mitä Suomesta saa... ;)

      Uskalsin/halusin satsata näihin, kun Salamaa tulee kuitenkin loppuikänsä nuo kintereet muistuttamaan olostaan, jos eläinlääkäriin on uskominen. Eivätkä käyttökokemukset tuntuneet lainkaan hullummilta, mitä netistä selailin.

      Poista
  2. Meillä on kanssa Finn-Tackin kylmäyspatjat ja nekin alkavat olla jo elämäänsä nähneet. Pidämpä siis silmällä miten teidän kokeilut onnistuu ;) Toinen mitä olen jo pitkän aikaa harkinnut ostavani on Back on Track pintelipatjat/tallisuojat, mutta en ole vielä tohtinut ostaa kun nuo BOT tuotteet eivät ole mitään halvimpia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salamalla oli S-kokoiset Back On Track kinnersuojat, mutta ne valuivat joka kerta alas. :( Toisaalta en myöskään tässä tilanteessa vielä ihastunut niihin, kun kylmä on tälle parempi toistaiseksi.

      Poista
  3. Mulla toimi BOT:it hyvin hevosella, joka huonojen jalka-asentojen takia keräs reilusti nestettä kintereisiin. Kylmäyksen jälkeen iskin nämä kinttuihin ja myöhemmin kun otti pois, oli kintereet sulat, eli kai niistä jotain hyötyä oli :) Onko sulla muuten aukolliset vai aukottomat? Mulla nuo aukolliset ja M-koko pysy hyvin jalassa normaalikokosella lämpösellä, vaikka oli pihatossa ja liikkui, piehtaroi ja painelu milloin mihinkin suuntaan. -Iina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli aukolliset. BOT:it ovat ihan omiaan vanhojen vammojen ennaltaehkäisyyn, akuuttiin jännevammaan ne tosin eivät sovi. Enää en tiedä, missä vaiheessa me mennään - kevään kontrollissa se sitten selviää. Salkun ontumakontrolli vähän venyy nyt koulutuskeikan takia, mutta ennen oikeita töitä käydään sitten ultraamassa se oikea takajalka.

      Omiin polviini testasin BOT:ia ja kyllä ne vaan toimivat!! Koska mulla on aina kylmä, voisin pukeutua niihin päästä varpaisiin...

      Poista
  4. Onko noissa se värinätoiminto?
    Kerran yhdelle hevoselle laitoin käskystä jalkaan nuo ja raukka säikähti kauheasti värinää aluksi. Rauhoittui kyllä nopeasti onneksi, koska kyseessä oli ei ihan halpa ravihevonen...
    Mutta ovat kyllä hyvät ja tehokkaat kun saa kylmäyksen juuri sinne mihin kuuluukin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, näissä on myös se värinätoiminto. Sitä en ole vielä päässyt testaamaan, mutta pitänee totuttaa herkkis-Salama varovaisesti siihen, voi olla jännittävä alkuun... :)

      Poista
  5. Saako kysyä mistä ostit ja mitä tulivat toimituskuluineen maksamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taikasana Ebay, posteineen uusi setti + ylimääräiset kylmäyspatjat reippaasti alle 200e. :)

      Poista