tiistai 27. elokuuta 2013

Täydellisyyttä hipoen

Olen monta päivää odottanut sitä hetkeä, että fiilis, sää, aikataulu ja magneettikenttien heilahtelut tuovat suosiollisen hetken Duken ja minun kahdenkeskeiselle ajolenkille. Tänään se vihdoin tapahtui. Tämä oli siis Duken toinen ajolenkki ilman avustajaa. Tervetuloa hetkeksi mukaan menoon:



Duke kävi siis minimaalisella parin kilsan köröttelylenkillä. Osan lenkistä kävelin vierellä ohjasajaen, tosin alkumatkasta hyppäsin kyytiin painoksi, kun vauhtia piisasi ja silloin on turvallisempaa edetä kärryiltä käsin. Pikkumiehellä oli mukavaa! Ja niin minullakin. Miten fiksu ja toimiva poni onkaan, en tohdi lopettaa sen kehumista tällä saralla koskaan. :) Sen ajo-opetus on siis vallan hyvällä mallilla. Ponilla ajaminen on niin kivaa! Ihanaa, kun se ei kyttää mitään, esimerkiksi Salama saa tuon ekan videon betoniporsaista jäätävät hepulit...

Aamulla touhuttiin tuttuun tapaan kaikenlaista muuta: Kyttäsin poikien rauhallista aamupainia ja kävinpä lainaratsulla hyppäämässä muutaman esteenkin. Aika hurjaa! 

Uljas musta.


Tässä venytellään. Tai siis nyplätään partakarvoja Duken etujalkojen välistä.

Salama fundeeraa.

Päivällä sitten vastaanotettiin se odotettu paketti, joka sisälsi hartaudella harkittuja asioita. Tuota "minun väristä" filttiä olen himoinnut ihan oikeasti jo kaksi vuotta. Nyt tai ei koskaan oli pakko tilata se, koska se oli vieläpä tarjouksessa. Samaan pakettiin tarttui myös ponikokoinen Alca Pad kouluhuopa lilana - mikäs muukaan väri kelpaisi lila-addiktille, heh. Eipä sillä, nuo pad-huovat ovat henkilökohtaisesti omia suosikkejani, kun koulusatuloissa on usein vähän hankalaa kiinnittää huopa istuvasti vastinhihnoihin. Lisäksi ne näyttävät hyviltä ja materiaali on toimiva.


Sitten Se. Salamalla on jo oma Tompalta perintönä saatu enkkufiltti, mutta se on tarkoin vaalittu ja hyvin harkitusti käytetty yksilö. Niin tulee olemaan tämäkin, mutta täytyyhän erityisellä hevosella olla omat erityiset vermeet.

Ai sä kuvaat jo.
Okei, kerron mun mielipiteen.
Anna mun...
...kaikki kestää.
<3
Päivä on siis kerrassaan ollut oikeinkin mukava. Lisää näitä!

15 kommenttia:

  1. Aika söpö tää uus filtti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks olekin... ;) Martza 14wee taas elementissään, kuten mieheni sanoo...

      Poista
    2. Mut onneks noit miehiä ei aina oo ihan pakko kuunnella! ;)

      Poista
    3. Täälläkin on himoittu tuota samaista filttiä ties miten kauan.:) Semmoinen keltainen filtti minulla on, mutta tuo olisi NIIN paljon ihanamman värinen.

      Poista
    4. Mulla pukkasikin kriisiä eilen, kun yritin asetella vanhaa ja uutta filttiä vierekkäin nätisti loimitelineelle... Loppujen lopuksi löytyi kiva asetelma. Joskus on kivaa olla turhamainen...

      Poista
  2. Hieno on viltti ja vielä hienommat on ilmeet :D

    VastaaPoista
  3. Onko tuo viltti villaa? Mistä noita löytyy? Itse haaveilen sinisestä viltistä vaaleansinisillä raidoilla, mutta en ole enää sellaista löytänyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää taitaapi olla jokin sekoite, ei mikään kauhean paksu. Mun vanhaakin vanhempi "oikea" enkkufiltti on tuplaten paksumpi ja villaisempi. Ihan kuin olisin joskus nähnyt siniraidallisenkin viltin jossain... Horseware?

      Poista
    2. Vihdoin muistin googlailla ja kyllä, Horsewarelta löytyy myös siniraidallisena nämä "enkkufiltit", tai itseasiassa koko mallisto:

      Tästä Horsewaren sivuille.

      HW:n loimet nyt ovat kalliita, mutta kestävät taatusti. Jos loimittaisin enemmän, vuoraisin pojat HW:n loimilla päästä varpaisiin. ;)

      Poista
    3. (ja okei, ovat fleeceä, mutta kuitenkin..)

      Poista