maanantai 22. huhtikuuta 2013

Heräteostoksia


Koska päätin ilmoittaa ponin näyttelyyn joskus lähitulevaisuudessa ja koska eksyin ViljarShopin upeille uusille sivuille, en voinut vastustaa näitä näyttelysuitsia. Ne ovat sen verran kivat, että ehkä me voitaisiin käyttää niitä myös ajolenkeillä joskus. Mukana tuli kiva siro ketjunaru kahdella ketjulla. En yleensä pidä kultaisista heloista, mutta näissä oli se "jokin" juttu. Onnekseni myös sopivat pikkuorhille hienosti. :)



Salamakin sai jotain, nimittäin olen pitkään himoinnut tätä liilaraidallista fleeceloimea - olkoonkin, että julistin juuri taannoin inhoavani raitakuoseja. Mutta tämähän on ihan "minun" väriäni! Nyt sen hurjasta lähtöhinnasta (44e) lähti vielä -10% pois, joten pakkohan se oli vielä tilata. :) Siitä tulee Salamanterin edustusloimi, sitten joskus. 



5 kommenttia:

  1. Kyllä on hienot suitset Dukella ja Salamalla nätti loimi, sopii hyvin! :) Itteä harmittaa kun ostin sieltä hevosmessuilta kans Dumlelle uudet suitset ja nyt ei sitten voida niitä käyttää pitkään aikaan sen haaverin takia :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh :/ Ei sille mitään minipieniä hackamoreja voisi laittaa? :)

      Poista