tiistai 26. maaliskuuta 2013

Odotettu paketti + pieni loma


Tänään se saapui - nimittäin seuraava satsaukseni tulevaisuuteen, tai jotain vastaavaa. Se on siis Flexible Admiral Fortius estepenkki joustavalla rungolla. Ensivaikutelmaltaan se on aivan ihanan pehmeä! Siis jos olen aina pitänyt Albioneja pehmeinä ja ihanina, niin tämän nahka on vieläkin taipuisampaa ja pehmeämpää. Jännityksellä jään odottelemaan, että millainen tämä on ratsain. Eiköhän jostain löydy sopiva ratsu tämän alle lainaan..? ;)

Lykkäsin sen jo (likaisen) Salaman selkäänkin, vaikuttaa ihan lupaavalta. Pikku-Salkkuli jää kuitenkin vielä kasvamaan ja odottelemaan näitä Isojen Poikien hommia kaikessa rauhassa, onhan se niin pieni lapsukainen vielä.


Pojat ovat muuten olleet ihan poikki nyt pari päivää. Eilen ne jo vähän leikkivätkin, kun koko sunnuntai-ilta ja eilinen (maanantai) menivät mätsäristä palautumiseen nukkuen ja syöden. Ne saavat pitää nyt vähän "ihmislomaa" nyt muutaman päivän ajan, tehdään vain pakolliset hommat ja pidetään pieni kevätloma kaikesta vakavasta. Ihana aurinko ainakin jo lämmittää kovin, kevät taitaa tänäkin vuonna tulla, sittenkin.

4 kommenttia:

  1. Minulla oli edellisellä ponilla hetken aikaa tuollainen Admiral Fortius, hyvä se oli istua ja pehmeä kuin mikä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko muuten millainen? :)

      Ostin tuon vähän extempore, ajautui vähän niin kuin vahingossa tänne ja luettuani netistä ihan hyviä kokemuksia, ajattelin haaveilla siitä ihan hyvää satulaa Salkun ratsu-uran alkutaipaleelle. Jos osoittautuu hyväksi, eli ylipäätään sopii ja istuu, niin hieno homma. :D Jos ei, niin eiköhän sille uusi koti löydy. Satulalle siis.

      Poista
    2. Ainut satula, joka ei noussut ponin selässä takaa ilmaan keventäessä, siis todellakin ainut! Ja luulin viimein saaneen ongelmaan ratkaisun. Mutta taisi se malli olla meille vähän leveä/huononmallinen koska valui helposti lavoille, tämä korjaantui lampaankarvalla.
      Lisäksi karvat jäivät satulan alta oudosti pystyyn ratsastuksen jälkeen. En oikein keksinyt, että mistä moinen mahtoi johtua. Poni myös liikkui sen alla nihkeästi hetken käytön jälkeen.

      Myin sitten pois ja ostin rungollisen koulusatulan. :) Mutta älä nyt tästä säikähdä, suurinosa tuntuu olevan ihan tyytyväisiä käyttäjiä.

      Joskus kerroin tästä omasta kokemuksesta jossain ht.netin keskustelussa ja sain sellaiset haukut niskaan, että nyt jo naurattaa. En kuulemma osaa ratsastaa ja istua satulassa oikein, siksi karvat nyppyyntyy satulan alla.. En sitten tiedä, mutta ei osannut valmentajaan ilmeisesti tai kukaan muukaan. :D

      Poista
    3. Tuttuja murheita! Satulansovitus on joskus niin henkimaailman asia, ettei kaikkea voi aina ymmärtää. Pääasia on kuitenkin aina tyytyväinen ja terve heppa. :)

      Luin myös ht.netin topikkeja ja googlesta löytyneitä keskusteluja muualta. Joillekin tuntuu tuo joustorungollinen satula (tai ihan sama, mikä vain "intohimo") olevan toinen uskonto, nämä samat tyypit tuntuvat menevän myös siihen kategoriaan, jotka omaavat tasan omat oikeat mielipiteet, muiden kokemukset ja mielipiteet ovat automaattisesti vääriä. ;) Olen myös kuullut, että nämä joustavat ovat myös kaikki erilaisia, eli toinen malli sopii toiselle ja toinen toiselle. Samahan se on "kovarunkoisissa", että kahta samanlaista ei ole, käsityötä kun kuitenkin pitkälti ovat.

      Olen tähän asti ridaillut vain "normaaleilla" satuloilla, mutta uteliaana aion ottaa selvää, millainen tämä on. :D Pienellä varauksella toki pitää kaikkea uutta ihmetellä, mutta jos ei koita, ei voita.

      Poista